суббота21 сентября 2024
glasno.com.ua

У Бучанській громаді розпочинають модернізацію водоканалу

10:34 01-09-2024
У Бучанській громаді розпочинають модернізацію водоканалу

За підтримки Товариства Червоного Хреста в Україні у Бучанській громаді розпочинається модернізація Бучанського водоканалу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Бучанського голови Анатолія Федорука.

Відповідний меморандум про співпрацю громади та Товариства Червоного Хреста в Україні в особі його директора Максима Доценка було підписано 30 серпня у Києві.

Перший спільний проєкт буде реалізовано у селищі Бабинці. План передбачає кардинальну реконструкцію системи водопостачання: буріння двох додаткових свердловин, встановлення нової водонапірної вежі та будівництво сучасної станції очищення води. Ці заходи забезпечать якісною питною водою понад 3500 жителів селища та два освітні заклади.

Крім того, у співпраці з Червоним Хрестом планується збільшити кількість свердловин у Бучі та Ворзелі. Це все — частина комплексної стратегії з модернізації водоканалу.

Спільно з партнерами розглядаємо можливості співпраці й в інших сферах, таких як енергетична та соціальна. Вдячний колегам за підтримку Бучанської громади у такому критично важливому для нас напрямку,

— зазначив Анатолій Федорук.

Нагадаймо, що Фабрика-кухня готується доставляти здорове та якісне харчування абсолютно в усі навчальні заклади Бучанської громади, яких у громаді нараховується 16.